Cultura - Centre Parroquial Sant Feliu de Llobregat

CULTURA

Activitats adults


Pilates

Què és?
El mètode Pilates és una activitat física i mental enfocada a potenciar la força i flexibilitat, que evita sobrecàrregues i que dóna especial importància a la reeducació del sòl pelvià i a la respiració toràcica per alliberar tensió muscular.
Per la seva pràctica caldrà portar roba còmoda, mitjons antilliscants, tovallola.

Beneficis
Tonifica els músculs, enfortint-los i estirant-los, afavorint una bona postura, control i precisió dels moviments i millora l’equilibri i la coordinació per tenir millor consciència del propi cos.

Horaris
Pendent de confirmació

Ioga

Què és?
El hatha ioga es basa en un conjunt de tècniques per mantenir la salut i el benestar a nivell físic i psicològic a través de postures anomenades asanes. Sincronitzarem la respiració amb la realització de seqüències de moviment llargues que ens ajudaran a rebaixar les revolucions del dia a dia fins a finalitzar amb una relaxació.
Per la seva pràctica caldrà portar roba còmoda, mitjons antilliscants, tovallola.

Beneficis
Amb el ioga aconseguirem el descans corporal, fermesa i elasticitat als músculs, calmar emocions, equilibri i harmonia mental.

Horaris
<  Dimecres de 19.00 a 20.00

Preus

Mensual      25€ socis 30€ no socis

Trimestral  70€ socis 85€ no socis

Zumba

Què és?
Moviment d’origen colombià enfocat a mantenir un cos saludable amb un mètode amb  què a través de diverses coreografies senzilles de cançons llatines, combinarem gimnàstica, música i ball.

Beneficis
Millora de la resistència física, enfortir glutis, cames, braços i abdominals.
Treballarem la coordinació, la memòria i passarem una estona divertida i molt entretinguda.

Horaris
Pendent de confirmació

Dansa del ventre

Què és?
És un estil de dansa mil·lenari d’origen que es basa en una tècnica de l’antic Egipte relacionada amb el culte a la fertilitat on es treballa el benestar integral i la salut femenina.

Beneficis
Exercitarem la musculatura, corregirem la postura, treballarem la flexibilitat, potenciarem l’autoestima i la sexualitat.

Horaris
<  Dilluns de 20.30 a 21.30

Preus

Mensual     25€ socis    30€ no socis

Trimestral  70€ socis   85€ no socis