LA CASA DEL LLAC   

DARRERA FUNCIÓ DESPRÉS D’UN ANY I MIG DE REPRESENTACIONS I MOLTS PREMIS OBTINGUTS EN CONCURSOS D’ARREU.

SINOPSIS
Adaptació lliure de “El estanque dorado”. Ens situem a finals del segle passat en una casa d’estiu situada al bell mig del bosc al costat d’un idíl·lic llac, que al capvespre agafa tots els tons de la posta de sol. La seva ubicació es al estat de Maine al Nord-est dels Estats Units. La fauna del llac la componen diferents aus aquàtiques, destacant unes calàbries que son una espècie de gavians propis dels llacs del Nord dels Estats Units. A l’altre costat del llac hi ha el campament de Kochakiyi, on diverses generacions de joves hi fan l’estada de vacances. Al voltant del llac hi ha diverses residències, on mitjançant la seva barca, en Charlie reparteix el correu.


Fa més de 40 anys que la casa del llac es la residència d’estiu del matrimoni Norman i Ethel Thayer. L’acció passa del Maig al Setembre en l’estiu que ell fa 80 anys. En Norman és un antic professor d’anglès de la Universitat de Pennsilvània. Per una banda és juvenil i enèrgic i ha mantingut el seu vigor i humor, però d’una altra se`l veu gran, té caràcter i una manera pròpia de parlar i comportar-se. L ‘Ethel té bona presència als seus seixanta-nou anys i és molt enèrgica, al contrari de Norman en molts aspectes. Sap com gestionar el seu mal humor i interfereix quan ell tracta amb poc tacte als altres. La seva filla Chelsea, a la que veuen poc, té un aire nerviós amb un humor semblant al seu pare.
En el transcurs dels 5 mesos que la parella passa a la casa del llac, es van produint situacions que mostren la manera de ser dels dos protagonistes. I els canvis que en elles es fan pels fets que van succeint en aquest període: la pèrdua de memòria d’en Norman, les visites de la filla amb el seu futur marit Bill i el fill d’aquest Billy, l’estada de un mes del noi a la casa i també la malaltia d’en Norman. Sempre amb les calàbries com a música de fons.
REPARTIMENT :
Norman                            Josep Lluís Argemí
Ethel                                 Marta Ribas
Chelsea                             Noemí Blanco
Bill                                     Anton Domingo
Billy                                   Gerard Argudo
Charlie                              Xavier Campodarbe
Traspunt                          Teresa Amigó
Disseny il·luminació      Josep Lluís Argemi
Operador il·luminació   Xavier Puig
Professor cant                 Ferran Prats
Operador música i so    Josep Solé / Marc Argemí
Disseny maquillatge i perruqueria     Ana María Huertas / Yolanda Huertas / Joan Ribas
Vestuari                           Grup Enric Borràs
Regidora                          Marta Pañella
Escenografia                   Marta Juvanteny / Cristóbal Ortiz
Adjunt de direcció         Marc Rius

PREUS SOCI  6,-€  NO SOCI  8,-€