NIT DE RADIO 2.0 de Cristina Clemente

Impuls Teatre de Molins de Rei

SINOPSI:

Imagini’s assegut ¡ invisible a l’estudi de “Nau Radio”, des d’on cada nit la Candela com a locutora i presentadora líder del programa, el Llorens com a locutor-director i en Pedro com a locutor enmudit i com a buscador d’informació a  les xarxes, emeten, a partir de les dues de la matinada, el programa “Ho busco peró no ho trovo …” Els ajuda en tot moment una estudianta de periodisme que exerceix de becaria del programa: l’Anna. I, finalment, en Toni hi posa la magia tecnica des de la peixera, arrodonint el conjunt. Tot sembla sota control  ….

Peró aquesta nit, voste viura en rigorós directe, molt aprop, la seqüencia nua dels esdeveniments inesperats que faran d’aquesta emissió d’avui una nit de ràdio sorprenent, hilarant, colpidora i irrepetible.

Estigui, doncs, molt atent, perque quan avui caiguin les màscares que, en forma d’informatius, falques publicitàries o cançonms de distracció, protegeixen els nostres protagonistes ¡ els seus sentiment reals, dels sentiments i recerques dels propis oients i seguidors, aquesta Nit de rádio 2.0 esdevindrá una nova versió revolucionària d’ella mateixa que els deixarà a  ells i a tots vostés ben esquitxats de veritats inconfessables -o sí- retransmeses en directe !

I de tot aixó, no ho oblidem, sempre hi haurà algú com l’Âlvarez, disposat a treure’n partit. Vigili, doncs, quan surti del nostre estudi.

Jordi Riera i Romaní El Director

Repartiment Artístic :

CANDELA: Eva Moreno

LLORENGC: Jordi Costa

ANNA: Mireia Pons

PEDRO: Angel Miquel

TONI: Toni Lucas

LOCUTOR : Manel Romera

VEUS EN OFF: Albert Segura, Carme Benet, Carme Milego, Dani Pascual, Damià Artal, Helena Figueras,

Jesús Raventós, Joan Parellada, Lluis Posada, Miquel Olivé i Paula Pujol

Repartiment Tècnic:

Equip Tècnic : Jon Mancheño

Tramoia:  Dani Pascual, Josep Viñets, Damiá Artal i Jesús Raventós

FALQUES i| SINTONIES: Radio Molins de Rei, Eva Moreno i Xavi Gardés

ESCENOGRAFIA: Jesús Raventós i Miquel Olivé

DISSENY GRÁFIC: Digital 1425

DIRECCIÓ: Jordi Riera

Preus:

Abonament 8 funcions …. 50€

1 funció soci i jubilat… 8€  públic 10€

Venda anticipada dijous i divendres de 19 a 20 h.