Teatre - Centre Parroquial Sant Feliu de Llobregat

TEATRE

Pastorets


L’obra és un somni de dos vailets, Lluquet i Rovelló, que es troben a Betlem a l’època del naixement de Jesús. Durant tota l’obra anem veient personatges com Satanàs i Llucifer i els seus set pecats capitals, que intentaran que el naixement de l’Infant Jesús no succeeixi.

Els amics Lluquet i Rovelló amb l’ajut dels pastors i dels àngels Sant Miquel i Sant Gabriel s’encarregaran de fer que tot vagi bé i sobretot ens faran passar una bona estona en  què destaquen moltes escenes en les quals riurem de valent, tant la canalla com la gent gran.

Cada nova temporada s’inclouen petits o grans canvis que fan que el públic que any rere any ve a veure les representacions, estigui esperant a veure “quina en faran aquest any”.

La plasticitat del muntatge, la trepidant acció, els gags, els llums, els maquillatges, els vestuaris i més de 50 persones són el motiu principal per venir-nos a veure.

L’objectiu, riure i fer una obra de teatre tradicional aconseguint que cada any es renovi i el públic s’ho passi d’allò més bé.

L’any 2012 es van celebrar els 90 anys des que el 22 de desembre de 1922 es va fer la primera representació dels Pastorets de Folch i Torres al Centre Parroquial.